Jeg er uddannet musiker fra Rytmisk Musik Konservatorium (RMC) i København og har flere års erfaring som trommelærer på diverse musikskoler, ungdomsskoler og privat. Underviser alt fra nybegyndere til videregående og undervisningen bliver tilpasset efter dine behov og ambitioner. Jeg kan undervise dig i alt fra basis Pop/Rock grooves til funk, jazz, brasilianske og cubanske grooves mm.

På begynder-niveau arbejder vi med stik-teknik, koordination, groove, dynamik og puls-fornemmelse – desuden introduktion til nodelæsning hvis det har interesse.

På videregående niveau arbejder vi f.eks. med uafhængighed i din koordination, mere avancerede grooves, øve til metronom og dynamik og klang i trommesættet. Desuden anbefaler jeg at arbejde med nodelæsning, da det er en fordel ved introduktion til ny musik/grooves mm.  

Jeg er udøvende musiker ved siden af min undervisning og har spillet/spiller med Tako Lako, Malene Mortensen, Momento og m.fl.

Ser frem til at høre fra dig!

Pris:

200 kr/45 min

250 kr/60 min

Skriv til Johan Dynnesen

Johan Dynnesen

Johan Dynnesen

Jeg er uddannet musiker fra Rytmisk Musik Konservatorium (RMC) i København og har flere års erfaring som trommelærer på diverse musikskoler, ungdomsskoler og privat. Underviser alt fra nybegyndere til videregående og undervisningen bliver t...

Læs mere om Johan Dynnesen

Sådan virker det

Find undervisning

Find undervisning

Find det der interesserer dig

Kontakt underviseren

Find undervisning

Kontakt underviseren direkte

Lær noget nyt

Find undervisning

Aftal direkte med underviseren

Find opslag Bliv underviser

Fandt du ikke det du søgte?

Få en email, når vi har noget der passer dig.