Kan du lide at sy men får aldrig tøjet helt som du vil have det? Jeg kan hjælpe med det hele! Jeg forestiller mig at der er mange der kunne have godt af at lære at skræddersy et mønster efter egne mål (eller andres). Jeg kan lære at / hjælpe med at lave grundformene til bukser, bluser, nederdel, kjole, bodyer med og uden indsnit mm. Når man først har disse personlige grundmodeller, åbner der sig en verden af lette små-tilretninger man kan lave ud fra dem og herved altid, super let, ville kunne lave sine egne mønstre der rent faktisk passer med rigtige mål. For en størelse medium i tøj kan sidde meget forskelligt over bryst, talje, højde og drøjde. “vi er ikke to der er ens” heller ikke på mål.

Jeg kan tilpasse læring, hastighed og varighed efter ønske. Fra nybegynder der aldrig har syet før til hardcore konstruktør. Kurset er tiltænkt selve “mønsterdelene”, men jeg tilbyder også andre kurser og kan det hele, så det kan sammensættes efter ønske.

Skriv til Maria Rasmussen

Maria Rasmussen

Maria Rasmussen

Jeg er til dagligt rimelig flexibel ift. tider og tidspunkter. Jeg arbejder for tiden med en masse blandede projekter lige fra grafisk til produktions mæssigt.

Jeg kan lære fra mig inden for adobe (illustrator, photoshop, indesign), kuns... Læs mere om Maria Rasmussen

Sådan virker det

Find undervisning

Find undervisning

Find det der interesserer dig

Kontakt underviseren

Find undervisning

Kontakt underviseren direkte

Lær noget nyt

Find undervisning

Aftal direkte med underviseren

Find opslag Bliv underviser

Fandt du ikke det du søgte?

Få en email, når vi har noget der passer dig.