Lær teknikker til at reparere dit ødelagte tøj. Lær at skabe nyt liv til noget tøj du har været glad for. Lær at få det bedste ud af det tøj du ellers ikke får brugt. Forskellige oplægninger, tilretninger eller udnyt materialet til et helt andet stykke tøj. Jeg kan tilpasse læring og varighed efter ønske.

Skriv til Maria Rasmussen

Maria Rasmussen

Maria Rasmussen

Jeg er til dagligt rimelig flexibel ift. tider og tidspunkter. Jeg arbejder for tiden med en masse blandede projekter lige fra grafisk til produktions mæssigt.

Jeg kan lære fra mig inden for adobe (illustrator, photoshop, indesign), kuns... Læs mere om Maria Rasmussen

Sådan virker det

Find undervisning

Find undervisning

Find det der interesserer dig

Kontakt underviseren

Find undervisning

Kontakt underviseren direkte

Lær noget nyt

Find undervisning

Aftal direkte med underviseren

Find opslag Bliv underviser

Fandt du ikke det du søgte?

Få en email, når vi har noget der passer dig.