Mit navn er Thomas Vidø. Jeg er 41 år og har været passioneret løber, siden jeg var 16 år.

Jeg har løbet 23 maraton, heraf de 17 på under 3 timer. Den hurtigste blev gennemført på 2:45:16. Min favorit-distance er halvmaraton, hvor bedste tid er 1:14:06. Derudover har jeg løbet en lang række motionsløb på alt fra 5 km og opefter.

Gennem mine mange år som ivrig motionist har jeg begået stort set samtlige fejltagelser inden for kategorien ‘overtræning’, hvilket har givet kontant afregning i form af flere alvorlige muskel- og ledskader. Inden for forberedelse af motionsløb – især halvmaraton og maraton – har jeg også gjort mig mine erfaringer. Dem kan jeg i dag dele med andre, der vil have de bedste oplevelser ud af deres motionsløb uden at begå mange af de fejltagelser, jeg selv har gjort.

I dag arbejder jeg på fuld tid som professionel løbetræner og coach og lever af at dele ud af mine erfaringer til andre motionister, der ønsker bedre træning og top-motivation uden alvorlige skader. Mine kompetencer ligger særligt inden for struktureret træning, skræddersyede programmer, løbsforberedelse og løbeteknik.

Min teoretiske baggrund består af hhv. en 1-årig professionel træneruddannelse fra Kropsakademiet (2013) og en halvårlig coaching-uddannelse fra Manning Inspire (2014).


Thomas Vidø underviser i

Fandt du ikke det du søgte?

Få en email, når vi har noget der passer dig.