Jeg er en 30-årig mand fra Roskilde, der har erfaring med lektiehjælp. Jeg har haft a-niveau i matematik og fysik i gymnasiet og er især god til matematik.
jeg læser pt til folkeskolelærer i trekroner på 3. år med matematik og biologi som de første linjefag overstået. Jeg er i gang med fysik/kemi som linjefag dette år. Jeg har erfaring med lektiehjælp fra 6. klasse og op til 3. g (b-niveau). jeg tilbyder også online hjælp med kommunikation over skype el. lign. ud over standard lektiehjælp til jeres behov kan jeg også tilbyde gennemgang af det meget nyttige geogebra, et godt program der letter mange opgaver i matematik og som desuden giver mulighed for opfyldelse af en lang række af de mål som står i “fælles mål” for undervisningen i matematik. læs og se film om geogebra her: _X_www.emu.dk/modul/geogebra-gratis-software-til-geometri-og-analyse
Jeg vil beskrive mig selv som meget tålmodig og pædagogisk og jeg forsøger at møde den jeg hjælper hvor hun/han er. Jeg bor i roskilde. jeg kan arbejde i weekender og om eftermiddagen/aften i hverdage.

 

Vh Hans


Hans Nielsen har i øjeblikket ingen aktive kurser

Fandt du ikke det du søgte?

Få en email, når vi har noget der passer dig.