Jeg uddannet tekstil designer fra Kolding Designskolen, og har den teoretiske bag­grund såvel som de relevante håndværksmæssige kompetencer indenfor materiale og formgivning. Jeg har stor erfaring med idéudvikling og er istand til at udarbejde et kreativ, spænende og lærerigt undervisnings-forløb for unge.

Primært ligger mine kompetencer indenfor:  tekstiltryk, material-& farverlære,indfarvning, maskinebroderie og efterbehandling mini animation

Min pædagogisk erfaring er at været del af et større team fritidsunderviser for børn og unge melem 8-14 år. Tilbuddet gik ud på at komme tæt på tryk tekniker og farverlære. Dette resultæret i en vanderudstilling som rejse landet rund og i  stolte og tilfredse børn som ved fernisering fremviste med stor glæde familie, venner og bekendte deres værker. Derudover har jeg erfaring med at holde foredrag i børnehaveklasser om: t-shirt tryk og stopmotion film. Jeg er vant til forklar i øjnehøjde, på en nem & let tilgangelig måde og forklar beste med et praktisk eksempel.


Julia Berger underviser i

Fandt du ikke det du søgte?

Få en email, når vi har noget der passer dig.