Kig på min video præsentationer her : www.klaverundervisning.dk

Jeg blev født i 1965 i en akademisk og musikalsk familie i Tehran- Iran. Jeg begyndt at studere klassiskklaver i 1980 og modtog privattimer hos mestre Sedghi ,Ali Ahmadzadeh og Saeed Ehsani.Undervisnings metoden var baseret på den traditionelle Russisk klaverskole hvilket har præget min repertoire, klangefarver og spilleteknik. I 1987 begyndt jeg at studere harmoni og performance under ledelse af professor Sharif Lotfi. Jeg flyttede til Danmark i 1990 og efter nogen år grundlagde jeg Farjadi Piano School i København.Jeg er aktiv medlem af foreningen EPTA  ( European Piano Teachers Association ) Jeg har spillet mange koncerter i Danmark og har optrådt både som solist og kammermusiker.

Min anden karrierer som film komponist begyndt først I 2008 med dokumenter filmen “Mit Iranske Paradis” et filmessay der portrætterer Irans forhold til den vestlige verden og sener CPH PIX 2014 ” Børn af dagen”   Children of the day.

Jeg har undervist i klassisk / rytmisk klaver  de sidste 27 år og har hjulpet mange at opnå drømmen at spille klaver. For flere af mine elever musikken er blevet en lavevej  for de har skabt  musikalsk karrierer på de danske og internationale scene .

 


Pianist Aria Farjadi underviser i

Fandt du ikke det du søgte?

Få en email, når vi har noget der passer dig.