Jeg er trommeslager og percussionist, og har spillet musik siden han var 10 år gammel.

På trods af min unge alder har jeg spillet med i mange forskellige band/orkester-sammenhænge. Alt lige fra Sønderjyllands Amatør Symfoniorkester, Aabenraa Brass Band og Amazing Pipes and Drums, hvor jeg er en af de bærende kræfter på den skotske lilletromme, lige til div. jazz og rockbands, som f.eks. SpaceWalk og konceptvirksomheden musiksnak.dk. Samtidig med alt dette instruerer jeg bl.a også Gråsten Garden, Border and District Pipe Band og Broager Brandværnsorkester. Jeg har også erfaring i instruktion inden for det skotske, da jeg har undervist i Sønderborg Pipes and Drums og Broager Pipes and Drums. Samtidig var jeg også på, da kulturskibet 1864 var i Sønderborg. Her var jeg både i radioen, med sangen “æ vil hjem” hvor jeg komponerede slagtøjsstemmerne dertil. Alt dette blev modtaget med jubel fra publikum.

Men for at det ikke skulle være nok, har jeg også kompetencer inde for vokalensembler, hvor jeg har akkompagneret Kor92 fra Vester Sottrup til alt fra jubilæumskoncerter, til kortræf på Alsion.

I min musikalske tid her jeg været vidt omkring. Jeg har bl.a. været i Tyskland, Norge, Schweiz, Spaninen og Ungarn. Samtidig er jeg meget aktiv på national basis, og har spillet næsten hvor som helst i det danske land.

Så med denne brede vifte af kompetencer inden for sit fag er Nicolai klar på, at give denne viden videre.


Nicolai Bøttger-Larsen underviser i

Fandt du ikke det du søgte?

Få en email, når vi har noget der passer dig.