Jeg er til dagligt rimelig flexibel ift. tider og tidspunkter. Jeg arbejder for tiden med en masse blandede projekter lige fra grafisk til produktions mæssigt.

Jeg kan lære fra mig inden for adobe (illustrator, photoshop, indesign), kunstnerisk (tegne, male) og design og syteknisk.

Jeg er på bachelor og udlært couture skrædder og kjole designer og har bla. syet til Kongehuset. Jeg kan alt meget dybdegående inden for design til færdig produkt. Jeg kan lære fra mig på alle niveauer, ligefra totalt nybegynder til dybdegående nørderier med couture tekninger og idé-fremmende design processer, produktdokumentation og konstruktioner. Jeg har deltaget på forskellige kurser omkring tegne male og har en mormor som kunstner, så har erfaring bygget op igennem livet og et godt syn at lære fra af, både inden for tekniker og formidling. Jeg har tegnet brugskunst, tøj og kunst i illustrator siden 2010 og er superbruger og meget rutineret. Derudover har jeg arbejdet som grafiker til promoting, redigering og formidling af alt inden for en tøj virksomhed.

Maria Rasmussen underviser i

Fandt du ikke det du søgte?

Få en email, når vi har noget der passer dig.