Hvordan kan laernogetnyt.dk være gratis?

Det er helt igennem gratis at bruge laernogetnyt.dk – både for undervisere og for undervisningssøgende.

Nu ved vi alle at der ikke er noget i denne Verden, der er gratis, så hvad er hagen? hagen er at vi viser reklamer. Ingen kan lide dem – heller ikke os – men det er desværree ikke gratis at drive en hjemmeside som laernogetnyt.dk; der er nogle driftsopkostninger i form af bl.a en server, der skal betales.

Derudover skal der penge til markedsføring i form af Google AdWords, Facebook annoncer m.m. der skal hjælpe til at øge antallet af undervisningstilbud og besøgende. Og ikke mindst skal der penge til at udvikle nye spændende funktionaliteter, der gør siden endnu bedre.

Hvordan kan jeg hjælpe?

Du er selvfølgelig altid velkommen til at sende os en stor check, vi siger ikke nej og vi vil være evigt taknemmelige. Måske enda nanvgive vores førstfødte efter dig.

Men det bedste du faktisk kan gøre er at bruge laernogetnyt.dk. Enten ved at oprette en profil selv eller ved at kontakte en af de mange undervisere, der allerede har opslag oppe. Her hjælper vi hinanden ved blot at bruge hjemmesiden. Flere undervisere giveer flere besøgende og vice versa. Derudover kan du give en hånd med at sprede ordet om hjemmesiden ved at dele interessante opslag eller følge vores  facebook side – hvor du også selv kan lære noget nyt fra tid til anden.

 

Vi håber du får en god oplevelse hos os.

laernogetnyt.dk teamet.

Fandt du ikke det du søgte?

Få en email, når vi har noget der passer dig.