Betingelser

Underviser erklærer herved at ovenstående informationer så vidt muligt er i overensstemmelse med de faktiske forhold. Profiler i falsk navn vil blive slettet.

LÆR NOGET NYT er formidler udelukkende kontakten. Aftale mellem underviser og elev aftales udelukkende parterne imellem og LÆR NOGET NYT har intet ansvar, for evt. misbrug eller misforhold mellem underviser og elev. Bliver LÆR NOGET NYT opmærksom på, at en underviser gentagende gange misligholder aftaler med elever, forbeholder LÆR NOGET NYT sig retten til at lukke profilen.

Underviseren er selv ansvarlig overfor det indhold og grafik som tilføjes til LÆR NOGET NYT. Det er undervisers ansvar at det tilføjede materiale ikke overtræder ophavsretten eller på anden måde strider mod gældende lovgivning. LÆR NOGET NYT forbeholder sig retten til at fjerne indhold, der strider mod dette eller, i meget grove tilfælde, slette kurser eller profiler.

LÆR NOGET NYT forbeholder sig retten til at bruge underviserprofiler på sociale medier i forbindelse med markedsføring af laernogetnyt.dk. LÆR NOGET NYT forpligter sig til ikke at fremstille underviser i et negativt lys i forbindelse med denne markedsføring.

 

Fandt du ikke det du søgte?

Få en email, når vi har noget der passer dig.