Om

Lær noget nyt handler lige præcis om at give dig muligheden for at lære noget nyt. Vil du lære at spille guitar, lave cupcakes, danse jazz-ballet eller skal du bare have lidt ekstra hjælp til lektierne, så finder du din underviser her.

Vi formidler kontakt mellem dig, som gerne vil lære og undervisere, der bare venter på at lære fra sig. Det er 100% gratis at finde og kontakte undervisere gennem Lær noget nyt, og prisen og tidsrammen for undervisningen aftaler I selv.

Du finder både enkeltundervisning og undervisning i hold. Nogle undervisere er fritidsundervisere, mens andre er skoler og institutioner, som lever af at undervise. Uanset hvad, der passer dig bedst, så finder du det her.

Bliv underviser

Har du en masse viden og erfaring, som du brænder for at lære fra dig? Så opret dig som underviser og kom i gang med det samme.

Lær noget nyt giver også mulighed for, at etablerede skoler og foreninger kan oprette kurser. Så har du en danseskole, som godt kunne have plads til flere elever? Eller er jeres lokale lanciersforening et par væk fra en kvadrille? Så opret jer med det samme.

Det er let, hurtigt og gratis at oprette sig som underviser. Så opret dig og kom godt igang allerede i dag. Bliv underviser her.

Se også vores FAQ, vores privatpolitik  og vores betingelser for brug af sitet.

Vision

Visionen bag Lær noget nyt er at give besøgende chancen for at finde  undervisning i det de interesserer sig for. At give dem ét samlet katalog over undervisningstilbud på tværs af fag, regioner og niveau.

Folkene bag

Vi startede laernogetnyt.dk ud fra en idéen om at give besøgende mulighed for at søge blandt både store og små udbydere af fritidsundersivning. Siden er lille og ny, men planerne er mange.

Fandt du ikke det du søgte?

Få en email, når vi har noget der passer dig.