Dette er en lidt større opdatering til login systemet på Lær noget nyt og vi håber at den ikke vil forstyrre dit brug.

Indtil nu har man skulle vælge et brugernavn ved oprettelse af en underviserprofil som efterfølgende blev brugt til at logge ind med. Derudover blev det anvendt til linket til  din profil; fx ville en bruger med navnet “RocknRoll” få linket www.laernogetnyt.dk/author/rocknroll.

Med opdateringen her, vil vi for det første skifte “/author/” ud med “profil, da dette er mere retvisenende, derudover vil brugernavnet helt bortfalde og blive erstatet af et unikt ID.

Det er primært for at lette tilmeldingsprocessen samt for at vi ikke får guitarlærer1guitarlærer2 osv. Ved at give profiler et id omgår vi problemet med at alle de gode navne er taget for fremtidige undervisere.

Det betyder dog ikke at du skal huske dit brugerid, du kan fremover logge ind med din email og password – det er sikkert også nemmere at huske sin email end hvilket brugernavn det lige var man fik valgt her.

V opdaterer automatisk eksisterende brugere og du behøver derfor ikke foretage dig noget. Vær blot opmærksom på, at vi opdaterer linksene til din brugerprofil, så du skal rette steder, hvor du har linket til din brugerprofil her på laernogetnyt.dk

Vi beklager meget hvis dette forstyrrer nogen, men det vil sikre en lettere tilgang til siden i femtiden.

Som altid er du velkommen til at skrive til os på info@laernogetnyt.dk hvis du ahr spørgsmål.

Sådan virker det

Find undervisning

Find undervisning

Find det der interesserer dig

Kontakt underviseren

Find undervisning

Kontakt underviseren direkte

Lær noget nyt

Find undervisning

Aftal direkte med underviseren

Find opslag Bliv underviser

Fandt du ikke det du søgte?

Få en email, når vi har noget der passer dig.