Du kan nu indsætte din deemly score på din Lær Noget Nyt profil og komme hurtigere i gang med at undervise.

Hvad er min deemly score?

Din deemly score kommer fra din deemly profil, som du kan få ovre på deemly.co og er en score beregnet ud fra anmeldelser, du har modtaget på andre deleøkonomiske platforme som airbnb og  ebay. deemly lader dig trække data fra disse platforme og beregner på det grundlag en personlig troværdigheds-score, som du kan tage med dig , f.eks. her på Lær Noget Nyt.

deemly.co er et dansk startup og du kan læse meget mere om dem og hvordan de kan hjælpe dig på deemly.co.

screen-profile-logged-in

Hvorfor skal jeg vise min deemly score?

Positive anmeldelser er en af de vigtigste faktorer, når vi vælger både hotel, webshop og hvem vi vil låne en bil af eller leje en lejlighed ud til. På Lær Noget Nyt har vi pt ikke et anmeldelsessystem og kan derfor ikke give dig muligheden for at trække på dine allerede afholdte positive undervisningsforløb.

Her kommer deemly til sin ret. Har du allerede gode anmeldelser på airbnb og ebay, kan du få en deemly score og få glæde af den her, ved at vise at du er vellidt på andre platforme og derved til at stole på.

screen-for-businesses

 

Når du tilføjer din deemly score, vil deemly score’n blive vist  på din profilside og dine opslag. Vi trækker data direkte fra deemly, så har du tilføjet din konto én gang, skal du ikke tænkte over det igen, vi opdaterer automatisk indenfor 24 timer.

Hvordan kommer jeg i gang?

Der er to trin:

  1. Du skal over forbi deemly.co og oprette en profil
  2. Tilføj dit deemly ID til din Lær Noget Nyt profil

1. Opret din profil

Når du har oprettet dig på deemly.co og fået dit deemly score er du med det samme klar til at få din score vist her på Lær Noget Nyt. Det tager vitterligt kun 3 min at lave en profil; opret med f.eks. din facebook eller google profil og link til din airbnb-konto og du er klar. Har du ingen anmeldelser nu, kan du lave en profil og få vist et deemly badge alligevel. Så er den klar, til den dag, du har fået din første anmeldelse.

2. Tilføj min score på Lær Noget Nyt

Du finder et nyt felt under “Rediger profil”-siden her på laernogetnyt.dk, der hedder “deemly ID”.

deemly id input felt

Når du klikker på linket “Find dit deemly ID” vil du få en boks, hvor du kan logge ind på deemly og få dit bruger ID. Kopier og sæt det ind i boksen, gem din profil og du er klar.

 

Vi er glade for at kunne tilbyde brugen af din deemly score og vi tror på at det kan hjælpe dig hurtigere i gang.

Sådan virker det

Find undervisning

Find undervisning

Find det der interesserer dig

Kontakt underviseren

Find undervisning

Kontakt underviseren direkte

Lær noget nyt

Find undervisning

Aftal direkte med underviseren

Find opslag Bliv underviser

Fandt du ikke det du søgte?

Få en email, når vi har noget der passer dig.