Som udgangspunkt er det dit fulde navn, der vises på laernoegtnyt.dk, både på din profil, dine opslag og i søgninger, men nu har du muligheden for at vælge et alternativ.

Hvis man underviser som privatperson, er det en god idé at liste sig med sit eget navn, men for de udbydere her på laernogetnyt.dk, der tilbyder kurser og undervisning i kraft af et firma eller et brand er det måske ikke det mest retvisende.

Derfor har vi nu lavet muligheden for at du selv kan vælge hvilket navn, du optræder under. Hvis du ikke udfylder feltet aktivt, vil vi blot forsætte med at vise dit fulde navn. Du kan ændre det på siden, hvor du redigerer dine andre profilopslyninger.change-display-name

Som sagt vil dit fulde navn stå der, med mindre du skrive rnoget andet. Lad os fx sige at vi ændrer det til Lær Noget Nyt, vil dit opslag se således ud.

Sådan ser det d med det nye navn

Dit offentlige navn er ikke unikt, det vil sige, andre kan hedde det samme – vi kan jo også have to der hedder Anne. Så hvis du vælger at skifte fra dit fulde navn, er det en god idé lige at tjekke under listen og udbydere, om andre bruger det samme navn.

 

Sådan virker det

Find undervisning

Find undervisning

Find det der interesserer dig

Kontakt underviseren

Find undervisning

Kontakt underviseren direkte

Lær noget nyt

Find undervisning

Aftal direkte med underviseren

Find opslag Bliv underviser

Fandt du ikke det du søgte?

Få en email, når vi har noget der passer dig.