Med vores nye funktion til at se hvor langt du er med din profil, giver vi dig forslag til at få det meste ud af laernogetnyt.dk

4 trin til at få det med ud af laernogetnyt.dk

Profilfærdigørelse1. Skriv din profiltekst (30%)

Skriv lidt om dig selv; hvem du er og hvad du laver. Man vil gerne vide lidt om, hvem det er man kontakter for at blive undervist. Vi har skrevet en række tips og tips til at komme i gang med den gode profiltekst.

2. Upload et profilbillede (20%)

Et billede siger mere end 1000 ord – for nu at bruge den kliché. Mennesker kan godt lide at se hvem de har kontakt med og derfor betyder  et profilbillede rigtigt meget for hvordan du fremstår.

3 Upload et coverlbillede (10%)

Dette punkt handler mere om hvordan din profilside fremstår rent visuelt. Men som vi kender det fra facebook og linkedIn ser det bare bedre ud med et godt coverbillede. Har du ikke lige et godt stort billede ved hånden kan du finde et på nogle af de mange fratis stock foto sites som fx pexels.com.

4 Opret opslag (30% + 10%)

Sidst men ikke mindst, opret dit første opslag. En god profilside viser hvem du er og hvad du kan kan. Et godt opslag gør at du bliver fundet på laernogetnyt.dk.

Det er her du skal sælge din undervisning og vække interessen for lige præcis dig. Vi har også skrevet lidt gode tips til oprettelsen af det gode opslag.

Hvis du følger disse 4 trin er du nu landet på 90% og vi ser dig og din profil som stærk. De sidste 10% scorer du ved at oprette opslag nummer 2. Dette gælder måske ikke for alle, men det kan være en god idé med to afgrænsede opslag – fx et til begyndere og et til øvede – frem for at prøve at ramme alle med et. I de to opslag kan du præcisere hvad undervisningen vil starte med og føre frem til.

Vi håber selvfølgelig at dette vil hjælpe alle på vej til at få en stærk profil her på laernogetnyt.dk og som altid kan vi kontaktes med spørgsmål og kommentarer.

Sådan virker det

Find undervisning

Find undervisning

Find det der interesserer dig

Kontakt underviseren

Find undervisning

Kontakt underviseren direkte

Lær noget nyt

Find undervisning

Aftal direkte med underviseren

Find opslag Bliv underviser

Fandt du ikke det du søgte?

Få en email, når vi har noget der passer dig.