Hvis du synes dit barn har svært ved matematikken, eller I har en lærer der ikke kan få budskabet frem til lige netop dit barn så det mig du skal kontakte. Jeg kan tilpasse indlæring måden til lige netop dit barn, hvor jeg dyder som tålmodighed og høj faglighed vil hjælpe så barnet til at se det fantastiske i den matematiske verden. Prisen er til forhandling

Skriv til Carsten Jacobsen

Carsten Jacobsen

Jeg er som person et smilende og glad menneske der vil det bedste for dem jeg omgiver mig med. Der er også den vej i gennem jeg lærer fra mig. Jeg vil sørge for at vi vil hygge os igennem lektierne og at du på den måde vil blive bedre til l...

Læs mere om Carsten Jacobsen

Sådan virker det

Find undervisning

Find undervisning

Find det der interesserer dig

Kontakt underviseren

Find undervisning

Kontakt underviseren direkte

Lær noget nyt

Find undervisning

Aftal direkte med underviseren

Find opslag Bliv underviser

Fandt du ikke det du søgte?

Få en email, når vi har noget der passer dig.