My name is Ellen. I am 18 years old and is going to study english at the universitet of Copenhagen. I can help you if you can speak english and want to learn how to speak danish.

I had top grates in high school and therefore I can teach you danish on a high level.

Me llamo Ellen. Tengo 18 años y voy a empezar estudiar en la universidad de Copenhague. puedo ayudarte si puedes hablar español y quieres aprender hablar danés. No soy muy bien hablar español, pero no creo que es una problema.

 

Skriv til Ellen Larsen

Ellen Larsen

Jeg hedder Ellen jeg er 18 år gammel og begynder på Københavnsuniversitet i engelsk her til september. Jeg er en frisk udadvendt pige som gerne vil udfordre mig selv og udvikle mine kompetencer som underviser, da jeg gerne vil arbejde som l... Læs mere om Ellen Larsen

Sådan virker det

Find undervisning

Find undervisning

Find det der interesserer dig

Kontakt underviseren

Find undervisning

Kontakt underviseren direkte

Lær noget nyt

Find undervisning

Aftal direkte med underviseren

Find opslag Bliv underviser

Fandt du ikke det du søgte?

Få en email, når vi har noget der passer dig.