Jeg hedder Ellen. Jeg er 18 år gammel og begynder på Københavnsuniversitet i engelsk her til september. Jeg er en frisk udadvendt pige som gerne vil udfordre mig selv og udvikle mine kompetencer som underviser.

Dette opslag er lidt atypisk da det specifikt omhandler hjælp til SRP. Jeg fik 12 for min og kan hjælpe med analyse i engelsk, dansk, musik og spansk, samt med opbygning og velskrevenhed.

Skriv til Ellen Larsen

Ellen Larsen

Jeg hedder Ellen jeg er 18 år gammel og begynder på Københavnsuniversitet i engelsk her til september. Jeg er en frisk udadvendt pige som gerne vil udfordre mig selv og udvikle mine kompetencer som underviser, da jeg gerne vil arbejde som l... Læs mere om Ellen Larsen

Sådan virker det

Find undervisning

Find undervisning

Find det der interesserer dig

Kontakt underviseren

Find undervisning

Kontakt underviseren direkte

Lær noget nyt

Find undervisning

Aftal direkte med underviseren

Find opslag Bliv underviser

Fandt du ikke det du søgte?

Få en email, når vi har noget der passer dig.