Det gode undervisningsopslag

Vi har her samlet lidt gode tips til oprettelsen af dine undervisningstilbud her på Lær noget nyt.

1. Gør opslaget specifikt

Hvis du eksempelvis tilbyder lektiehjælp i både engelsk, dansk, matematik og tysk, så lav helst fire forskellige opslag. På den måde bliver det lettere at finde frem til dig gennem søgninger og du kan målrette beskrivelsen til opslag. Et andet eksempel kunne være svømmeundervisning. Hvis man underviser på flere niveauer eller flere aldersgrupper kunne det også være en god ide med flere opslag. Dem, der leder efter begynderhold til deres børn er nok ikke de samme som vil gå til voksensvømning eller på pensionisthold.

2. En sigende overskrift

Overskriften skal være kort, men sigende. Hvis du f.eks. udbyder foldboldtrænning, så vil “Fodboldtræning for øvede” være mere sigende end bare “Fordboldtræning”.

3.Introducer kurset

Start din tekst med at skrive 2 linjers generel introduktion til undervisningen/kurset. Når vi lister kurser på forsiden, kategorisiderne mm vil de første 140 tegn blive vist sammen med overskriften og vil være med til at reklamere for kurset. Herefter kan du fortælle yderligere om undervisningen.

4. Pointer hvad eleven får ud af det

Vær sikker på at skrive hvad elever vil få ud af at deltage i undervisningen. Hvis vi tager vores eksempel med fodboldtrænning videre, kan dette f.eks. være:

  • Forbedret teknik
  • Øvelser til selv at tage det videre
  • Øget taktisk forståelse

Dette vil give potentielle deltagere en klar idé om indholdet af undervisningen.

5. Brug links

Link gerne vil relevate sider fra teksten. Det kan f.eks. være din egen hjemmeside, hvor du har billeder og mere uddybende tekst. Det kan være til videoer eller  eksempler på din kunnen. Det er alt sammen med til at udtrykke at du ved noget om det, du tilbyder undervisning i.

6. Brug de rigtige tags

Du har mulighed for at tildele tags til dit kursusopslag. Brugere kan gå ind og søge på disse tags, så tænk over hvilke søgeord folk ville søge på, hvis de skulle finde frem til dig. Tilbyder du eksempelvis lektiehjælp i matematik på folkeskoleniveau kunne tags være: lektiehjælp, matematik, folkeskoleniveau, udskoling, mellemtrin, indskoling.

7. Fortæl om det praktiske

Rids op hvordan undervisningen foregår. Er det enkeltundervisning eller i hold? Hvor foregår undervisningen? Er der geografiske begrænsninger? Hvilket tidsrum passer? Kort sagt, alt det som kommende elever/kursister hyppigst kunne finde på at spørge om. På den måde undgår du også henvendelser som falder igennem på grund af praktik.

Fandt du ikke det du søgte?

Få en email, når vi har noget der passer dig.