Den gode profil

Din profil på Lær noget nyt er siden hvor du kan fortælle lidt om dig selv og lade potentielle elever/kursister  lære dig at kende. Vi har samlet nogle gode tips til at hjælpe dig med at få det meste ud af din profil.

1. Brug et godt profilbillede

Prøv at undgå feriebilledet fra Spanien. Brug i stedet et billede, hvor du let kan genkendes og som siger noget om dig. Enten som person eller om din proffesion.

2. Start med dine kvalifikationer

Din profiltekst skal være med til at overbevise besøgende om at det netop er dig, der er den rette til at undervise dem. Fortæl om hvorfor du er særligt kvalificeret.

Du behøver ikke at opridse dit samlede CV men kort om din erfaring og din uddannelsesmæssige baggrund, såfremt det er relevant.

3. Brug links

Når du redigerer din profiltekst har du mulighed for at indsætte links – gør det. Du bør linke til din egen hjemmeside hvis du har en. Link også gerne til din LinkedIn profil, hvor interesserede kan se dit fulde CV. Har du en YouTube -kanal eller lignende, hvor du har yderligere indhold, bør du også linke hertil. Det er alt sammen med til at få profil til at fremtså mere proffesionel.

 

Fandt du ikke det du søgte?

Få en email, når vi har noget der passer dig.