Har dit barn brug for lidt ekstra træning i specielle tekniske færdigheder så er det nu du skal slå til. Jeg har igennem de sidste 21 år trænet lige fra 5 årige til senior. Både elite og brede. Så vil mene jeg også kan lave en træning der er målrettet lige præcis jeres ønsker.

Tøv ikke med at kontakte mig…

Skriv til Carsten Jacobsen

Carsten Jacobsen

Jeg er som person et smilende og glad menneske der vil det bedste for dem jeg omgiver mig med. Der er også den vej i gennem jeg lærer fra mig. Jeg vil sørge for at vi vil hygge os igennem lektierne og at du på den måde vil blive bedre til l...

Læs mere om Carsten Jacobsen

Sådan virker det

Find undervisning

Find undervisning

Find det der interesserer dig

Kontakt underviseren

Find undervisning

Kontakt underviseren direkte

Lær noget nyt

Find undervisning

Aftal direkte med underviseren

Find opslag Bliv underviser

Fandt du ikke det du søgte?

Få en email, når vi har noget der passer dig.