Undervisningen i “Byg dit eget tema til WordPress” lærer dig netop det. Vi kommer til at gå alt igennem, fra det første stylesheet til at opsætte WordPress customizer’en, så du direkte fra admin panellet kan tilrette farver, logo mm.

Vi vil bl.a.  fokusere på at opbygge en overskuelig filstruktur, semantisk HTML og følge standarderne indenfor WordPress udvikling. Derudover skal vi se på hvordan vi gør det lettere for redaktører at arbejde med siden ved at oprette custom meta boxes til at holde på ekstra data.

Vi vil komme til at kigge flittigt på dokumentationen til WordPress og lære de forskellige typer funktioner at kende.

På længere sigt kan vi se på at oprette egne indstillingssider samt på opbygningen af dit eget tema framework, så du nemmere kan komme igang med det næste, uden at skulle starte helt forfra. Det er en forudsæning for undervisningen at du kender til HTML, CSS og i det mindste lidt til WordPress. Kan du noget PHP vil det bestemt gøre det lettere – ellers tager vi det hen ad vejen.

Det vil være en god idé at vi tilrettelægger undervisningen 2-3 timer af gangen, da hjernen lige skal lidt i omdrejninger inden vi rigtig kan få kodet et tema til WordPress.

Skriv til Jens Farvig Thomsen

Jens Farvig Thomsen

Jeg har arbejdet med web i 5 år og har inden min professionelle tilgang til det lavet hjemmesider som en hobby. Jeg har en cand. IT i Digital Design & Kommunikation fra IT Universitet i København.

Jeg har brugt et halvt år på The Drawing Ac...

Læs mere om Jens Farvig Thomsen

Sådan virker det

Find undervisning

Find undervisning

Find det der interesserer dig

Kontakt underviseren

Find undervisning

Kontakt underviseren direkte

Lær noget nyt

Find undervisning

Aftal direkte med underviseren

Find opslag Bliv underviser

Fandt du ikke det du søgte?

Få en email, når vi har noget der passer dig.