Som iværksætter løber man tit til morgenboostere, gå-hjem-møder og diverse seminarer om alt fra Content Marketing til bogholderi. Det er som sådan heller ikke en dårlig idé, men man kommer oftere og oftere i en situation, hvor man har hørt det halve før og egentlig bare sidder og venter på de to fif, man selv kan bruge.

Privatundervisning – eller som én på et lille hold – derimod vil give dig langt mere værdi i forhold til den tid du investerer. Det koster som regel også noget i modsætning til det udvalg af gratis muligheder der er derude, men er pengene ikke den sparede tid værd?

Hvis du tager til et 2 timers gratis seminar med måske en times transport i hver ende vil det ende med at tage en halv arbejdsdag ud af din kalender – plus den tid du skal bruge på at genopfriske og inkorporere det i din egen virksomhed. Hvad ville du ikke kunne have lært om SEO eller WordPress på en-til-en basis på den tid?

Privatundervisning er en genvej til viden. Det er mennesker der har brugt utallige timer på at dygtiggøre sig indenfor et område og som kan guide dig udenom de værste faldgruber og tidsslugere.

Det handler om at spare tid. Mange af disse ting havde du sikkert selv kunne Google dig frem til, læst blogindlæg, How to’s og eller bare prøvet dig frem. Men hvor mange weekender eller aftener ville det tage dig? Hvor meget energi fra din egentlige forretning ville det tage – for ikke at snakke om frustrationer.

Find en underviser i det du gerne vil lære. Invester de nødvendige penge i timerne og kom frem til det du gerne vil. Med en privatunderviser kan du lære økonomistyring, salgsteknik eller lære, at lave økologiske vingummi for at udvide dit produktsortiment, for det er dig og dit projekt, der er i fokus.

Sådan virker det

Find undervisning

Find undervisning

Find det der interesserer dig

Kontakt underviseren

Find undervisning

Kontakt underviseren direkte

Lær noget nyt

Find undervisning

Aftal direkte med underviseren

Find opslag Bliv underviser

Fandt du ikke det du søgte?

Få en email, når vi har noget der passer dig.