Hej

Jeg hedder Jakob og er 24 år. Jeg kan fortælle jeg har afsluttet STX på et naturvidenskabeligt niveau, med et fornuftigt snit, og er på nuværende tidspunkt i gang med uddannelse på DTU.  Jeg kan hjælpe med alt skolerelateret fra folkeskolen til Gymnasiet, i hovedsageligt STX-fag, dog kan du altid smide en besked og vi tager den derfra. Derudover har jeg en masse erfaring i stort set, de fleste brancher, da jeg har haft det ene eller andet job siden jeg var 15. Jeg er sød, smilende og udadvendt. Jeg kan også snakke om dybe personlige problemer, om forhold, venskab og alt du kan drømme om.

Har du brug for hjælp til noget, eller er bare nysgerrig så smider du bare en besked.

Mvh

Jakob

PS. Pris er noget vi drøfter, alt afhængig af arbejde og tidskrav.

Skriv til Jakob Kurt

Jakob Kurt

Jakob Kurt

... Læs mere om Jakob Kurt

Sådan virker det

Find undervisning

Find undervisning

Find det der interesserer dig

Kontakt underviseren

Find undervisning

Kontakt underviseren direkte

Lær noget nyt

Find undervisning

Aftal direkte med underviseren

Find opslag Bliv underviser

Fandt du ikke det du søgte?

Få en email, når vi har noget der passer dig.